Lëvizja MJAFT! në bashkëpunim me Lëvizjen Evropiane në Shqipëri dhe Ambasadën Gjermane hap sot konkursin për projektin “UDHËTIM NË EVROPË ” për studentët shqiptarë në vitin e tyre të fundit akademik.

Synimi i këtij projekti është të mundësojë një udhëtim në Evropë për një grup prej studentëve më të mirë të universiteteve shqiptare gjatë verës së vitit 2017. Studentët do të kenë mundësinë të udhëtojnë nëpër Evropë duke vizituar qytete evropiane dhe duke u njohur me kulturën dhe popujt e ndryshëm të Evropës, njëlloj siç veprojnë edhe kolegët e tyre që studiojnë në Universitete Evropiane.

*** Data e nisjes nga Tirana është 23 Korrik-u dhe pjesmarrësit janë të lirë të zgjedhin kohëzgjatjen e udhëtimit të tyre deri në një muaj.

*** Kriteret pėr pėrzgjedhjen e kandidatėve:

Kandidatët duhet të jenë qytetarë shqiptarë nën moshën 25 vjeç

Kandidatët duhet të jenë studentë të regjistruar në vitin e fundit të studimeve universitare ose te jene duke përfunduar vitin e parafundit në një universitet shtetëror ose privat në Shqipëri.

Kandidatët të kenë njohuri të avancuara në gjuhën angleze (avantazh perben dhe nje gjuhe tjeter si: frengjisht, gjermanisht, spanjisht, italisht etj.)

*** Dokumentacioni shoqërues:

Formular Aplikimi – Këtë formular mundet ta merrni pranë zyrave tona, ose mund ta shkarkoni nga faqja e internetit: www.euroudhetim.org, dhe ta dorëzoni më pas sëbashku me gjithë dokumentacionin plotësues.

Vërtetim i lëshuar nga universiteti që vërteton që keni kaluar provimet dhe se jeni të regjistruar në vitin e fundit ose të parafundit akademik.

Vërtetim nga shkolla i listës së lëndëve të kryera shoqëruar me notat përkatëse.

Fotokopje e faqes sė parė tė pasaportės biometrike.

Njė fotografi me permasat pėr pasaportė.

 

Ju lutemi shkarkoni dokumentat si me poshte per te krijuar nje ide te qarte mbi euroudhetimin, si dhe avantazhet dhe pergjegjesite qe kane kandidatet e perzgjedhur.

*Data e fundit e dorëzimit të të gjithë dokumentacionit të lartpërmendur është data 1 Korrik 2017. Aplikimet e pashoqëruara me të gjithë dokumentacionin përkatës nuk do të konsiderohen për këtë konkurs.

Ju lutemi dorėzoni aplikimin pranė zyrave tė MJAFT duke telefonuar/ sms tek numrat si mė poshtė, ose duke na shkruar ne adresėn tonė tė postės elektronike::

Rr.: Jul Varibova, Pall.3, Shk.1, Ap 6 (Mbrapa Intesa San Paolo Bank, Rr. Elbasanit)
Tel: +355 69 764 8269; +355 68 401 4800
E-mail: info@mjaft.org