Pėrshtypje nga Studentėt Euroudhėtim 2012

 Apel ndaj autoriteteve vendore dhe qėndrore pėr tė fuqizuar rininė shqiptare

 
  

Pjesëmarrës 2013

Eva Shimaj - Studente ne Administrim Biznesi

Euxhenia Hodo - Studente ne Fakultetin Juridik

Enis Goxhi - Student ne Menaxhim Biznesi

Ina Abazi - Studente e Gjuheve te Huaja

Ared Tagani - Student ne Finance dhe Kontabilitet

Erisa Repa - Student ne Finance dhe Kontabilitet

Bekim Shehu - Student ne Psikologji

Anisa Shypheja - Studente ne Filozofi

Enio Ohri - Student ne Administrim Biznesi

Ina Tasho - Studente ne Ekonomi

Enri Tivari - Student ne Shkenca Politike

Enri Dervishi - Student ne Informatike Ekonomike

Vilma Hodo - Studente ne Arte